Nem tudod hova vidd a szerelmed? - Gofrizzatok a Ráday utcában!

A hétköznapok megpróbáltatásai után csapatunk ezúttal az egyetemi órák után a Ráday utcába indult, hogy kipróbáljuk egyik társunk által ajánlott helyet. Ez volt a Waffle & Love. Ezen a helyen megkóstolhattunk különleges, saját összeállítású gofrikat: sósat és édeset egyaránt. A helyre belépve a fal jobb oldalán van 2 kihelyezett tábla, amiken fel vannak sorolva a sós és édes feltétek. Minden vendég kedve szerint választhat, hogy milyen harapnivalót szeretne. A gofrik közül kérhetünk buborékos vagy hagyományos verziót.
img_20190228_160816.jpg
 A Waffle & Love a Kálvin tértől 5 percre található, 2018-ban nyitott a hely. Saját kis vállalkozásként indult, de a jó megközelíthetőség és a különleges kínálat miatt hamar kinőtte magát. A pult mellett mindössze 6 asztal van bent, 2-3 székkel. Bármikor, bármelyikünk járt arra korábban egyénileg, mindig tele volt vendégekkel. Sajnos az utcán nem igazán láttunk lehetőséget, hogy kinti asztalokat is kihelyezzenek, de a vezető srác ötlete alapján elvitelre is készítenek finomságokat.
 
Az italválaszték nem igazán különleges: a megszokott üdítők kaphatók. Ezt azonban kárpótolja a személyzet kedvessége. Még a legnagyobb hajtás ellenére is nagyon jó volt a kiszolgálás, a gofrik minősége nem hagyott alább, a feltéteket sem „spórolták le”. Sőt... Lili akkora adagot kapott, hogy alig bírta megenni. Személyes kedvencünk a képen látható nutellás-banános sima gofri, amit Lili egy kis raffaeloval és cukorkákkal bolondított meg.
img_20190228_160848.jpg
 
Ami az anyagiakat illeti, átlagosan 1300 forintba kerül egy 3-4 feltéttel elkészített gofri. Sokan nem költenének ennyi pénzt csak édességre, azonban, ha a sós verziót választjuk, akkor ebédnek is tökéletes az adag. Az italok árazása nem tér el az átlagosnak vett, bármilyen egyéb vendéglátóipari egységben kínált áraktól, kb. 300 forint egy fél literes kiszerelés.
 
Csapatunk legkritikusabb tagjai a fiúk voltak, ez kifejezetten a hely légköre miatt alakult így. A Waffle & Love nevéből is látszik, hogy a hely kifejezetten a szerelmes párokat kívánja megcélozni, erre utal az általunk megörökített díszítés a falon.